Povestea noastra

         

               

 

Noi nu avem o poveste anume... avem o pasiune insa, si aceasta este pasiunea oricarui parinte: a ta cu siguranta , daca ai ajuns aici pe pagina noastra.

 

Ne iubim copiii mai presus de orice si ne simtim responsabili de viitorul lor. Incercam in fiecare zi sa luam decizii corecte cand vine vorba de ei: de la nevoile lor primare si pana la educatie: ce mananca, cu ce se imbraca, cu ce se joaca, cu cine socializeaza, unde merg la gradinita si tot asa…. probabil pana vor pleca de acasa si chiar si dupa...:)

 

Nu ne este usor sa luam decizii , mai ales ca uneori asteptarile copiilor sunt diferite de ale noastre. Uneori dam frau liber emotiilor si le facem poftele, alteori ne luptam sa le aratam ca exista limite, ca nu tot ce este bun e si sanatos sau ca nu orice jucarie e necesara. In fiecare zi luam decizii – incepand cu ora la care ne trezim si pana la... ce poveste citim la culcare. Deciziile care ne privesc copiii insa, sunt cele mai dificile pentru ca suntem parinti responsabili si vrem sa le fie bine acum si in viitor.

 

Cand vine vorba de joaca... lucrurile iau mereu o nota aparte. Joaca are un rol extrem de important in viata copiilor si ii ajuta atat pe ei cat si pe noi sa depasim momente mai dificile. Prin joaca totul devine mai usor... Ne bucuram ca ai ajuns la noi si speram sa iti facem aici deciziile mai usoare – sa gasesti compromisul potrivit intre a face poftele copilului cu o jucarie si a ii oferi ocazia sa invete intr-un mod distractiv. Fie ca vorbim de copiii tai, fie ca vorbim de copiii prietenilor tai, cu siguranta vrei sa le oferi timp de calitate prin joaca. Am selectat cu mare drag cateva din jocurile si jucariile pe care noi credem ca le poti oferi in dar copiilor din viata ta: fie ei mici sau mari, fie ei cuminti sau nazdravani.

 

Toti copiii ne cer timp, timp sa ne jucam cu ei. Si daca acest timp vine la pachet cu o jucarie folositoare atunci vom fi cu totii fericiti!

 

Atunci cand vreti sa aduceti un zambet pe fata lor, il puteti gasi in cutia noastra!

 

 

 

Te invitam sa alegi pentru copii fericiti!